Feest

FEESTAVOND

Een avond waar het uw gasten aan niets ontbreekt. Doorgaans begint de feestavond om 20.30 uur en duurt 00.30 uur en is vanaf 50 personen. Tegen een meerprijs kunt u de feestavond verlengen.

De gasten worden ontvangen met een welkomst cocktail (alc. vrij) of  een glas prosecco/champagne of smoothie.  Vervolgens worden de drankjes naar behoefte geschonken.  Daarnaast kunt u een keuze maken uit de volgende samenstellingen van lekkernijen:

* Arrangement 1: Op de tafels staan Italiaanse zoutjes of brood met aioli en tapenade. Wij serveren diverse malen een bittergarnituur, bestaande uit; kalfsbitterballen, grote garnalen in een krokant jasje, mini saucijzenbroodjes en mini loempia

Arrangement 2: Op de tafels staan Italiaanse zoutjes of brood met aioli en tapenade. Wij serveren diverse malen een bittergarnituur bestaande uit: kalfsbitterballen, grote garnalen in een jasje, mini loempia en diverse soorten bruchetta’s

* Arrangement “Delfland”: Op de tafels staan Italiaanse zoutjes of brood met aioli en tapenade.  Wij serveren op de avond regelmatig luxe hapjes van de Chef bestaande uit: Tartaar van zalm en crème fraîche, kalfspastrami truffelcrème, rouleau van rundercarpaccio met rucola en pesto, groente quiche, bitterbal van Hollandse garnalen met huis gemaakte piccalilly, gerookte eendenborst met mangochutney, tempura gebakken gamba met paksoy en pikante kerriesaus, gandaham met aardappelsalade en olijventapenade.

* Arrangement “Maasland”: Op de tafels staan Italiaanse zoutjes of brood met aioli en tapenade. Wij serveren een bittergarnituur, kalfsbitterballen, grote garnalen in een jasje, mini loempia.
Tevens staat er die avond een saté buffet voor u en uw gasten klaar bestaande uit:
huzarensalade, aardappelsalade, kipsaté, varkenssaté, atjar, kroepoek, stokbrood met kruidenboter.

* Arrangement “Lickebaertshoeve”: Op de tafels staan Italiaanse zoutjes of brood met aioli en tapenade. Diverse malen komen wij langs met een assortiment tapas bestaande uit: Serranoham met olijftapenade, caprèse spies, chorizoworstjes, tortilla’s gevuld en opgerold met salami, sla, kruidenmayonaise tortilla’s gevuld en opgerold met gerookte zalm/roomkaas, dadels met spek, gekruide gehaktballetjes met pikante tomatensaus, bruschetta met tomaat en pijnboompitjes.

Tijdens het feest kunnen wij gedurende een uur de gasten voorzien van verschillende cocktails (ook alcoholvrij). U kunt uw feest afsluiten met een midnight-snack en/of een kopje koffie of thee.

Heeft u andere wensen, maak het ons kenbaar en wij denken daarin graag met u mee!