DINERKAART

Rouleau huisgerookte zalm met couscous – zoetzuur van komkommer – kwartelei

Bombe van kalfsmuis – basilicumpesto – romige salade van krab en aardappel

Crème brĂ»lĂ©e van geitenkaas – auberginekaviaar – pompoenzalf V

Geplette languostine – kruidenhangop – dressing van langoustine, hazelnoot en appel

Gebakken gamba – zoet zuur van watermeloen – granitĂ© van Gin-tonic – schuim van spek

Krokante scholfilet met sesam en panko – gerookte Hollandaise – little gem – pastinaak

 “Heeft u een allergie en wenst u informatie, vraag het ons”

Gelakte buikspek – tempura met paling – kreeftenkaramel

Geroosterde diamanthaas uit de Green Egg – jus van rode wijn – krokante gnocchi – spitskool

Rouleau van parelhoen – sous-vide witlof – crème van bataat – saus van mosterd en dragon

Kaasbordje – notenbrood – appelcompote

Chocolade sphere – hazelnootkaramelbavarois – roomijs van Baileys

Diverse bereidingen van peer – karamel – kaneelschuim

 

Bent u vegetarisch? Vraag ons naar de vegetarische gerechten!

Al onze gerechten zijn verkrijgbaar vanaf € 11,50 . De gerechten worden geserveerd als een tussengerecht formaat. Wij adviseren 4 gerechten.

Bijpassende wijn per glas vanaf €6,50

CHEFS CHOICE

Wilt u zich liever laten verrassen door onze chef?

4 gerechten € 42,00

5 gerechten € 52,00

6 gerechten € 60,00

ALL THE WAY

Huis aperitief, 4 gangen, bijpassende wijnen, koffie €75,-

Aangezien wij werken met dagverse producten kan het voorkomen dat er ingrediënten niet voorradig zijn. Wij bieden u dan een passend alternatief aan.