DINERKAART

Rouleau van ossenhaas en kreeft ¬†– ¬†kreeftenmayonaise ¬†– ¬†spicy wafel (+ ‚ā¨ 4,25)

Tataki van tonijn met sesam en maanzaad – spongecake van wasabi ( + ‚ā¨ 1,00)

Panna cotta van bospaddestoelen – cannelloni met bospaddenstoelenragout (V)

Kwartel  Рgebakken langoustine saus met szechuan peper Рgegrilde witlof

Gebakken gamba Рzoetzuur van watermeloen Рgranité van Gin-Tonic Рschuim van spek

Krokante kabeljauw met sesam en panko Рgerookte Hollandaise Рzoet zure sjalot               vanille tomaat

¬†Gelakte buikspek ‚Äď tempura met paling –¬†kreeftenkaramel

Gebakken hertfilet – spruitjes – knolselderij – gegrilde kruidenzwam – hertenjus (+ ‚ā¨ 6,25)

Rode poon Рscheermes Рmossel Рcrème van pompoen Рkreeftenpasta                                  schuim van mossel

Ravioli met wildragout – bospaddestoelen – bospeen – schuim van bospaddenstoel

Tortellini met auberginekaviaar – gegrilde kruidenzwam – schuim van wortel (V)

(v = vegetarisch)

“Heeft u een allergie en wenst u informatie, vraag het ons‚ÄĚ

Al onze gerechten¬†zijn verkrijgbaar vanaf¬†‚ā¨ 13,25. ¬†

De gerechten worden geserveerd als een tussengerecht formaat. Wij adviseren 4 gerechten.

Bijpassende wijn per glas vanaf ‚ā¨ 7,50

CHEFS CHOICE

Wilt u zich liever laten verrassen door onze chef?

4 gerechten ‚ā¨ 53,50

5 gerechten ‚ā¨ 63,50

6 gerechten ‚ā¨ 72,50

ALL THE WAY

Huis aperitief, 4 gangen, bijpassende wijnen, koffie ‚ā¨ 85,00

Aangezien wij werken met dagverse producten kan het voorkomen dat er ingredi√ęnten niet voorradig zijn. Wij bieden u dan een passend alternatief aan.